Maak van uw werkdagen een evenement om naar uit te kijken.

Buffet catering - Eatfirst office catering

Een geweldige team omgeving kan worden opgebouwd met een eenvoudig ontbijt of lunch service.

Een zakendag kan iets worden waar mensen naar uitkijken met heerlijk eten van uw lokale leveranciers. U hoeft geen hoop geld uit te geven aan dure retraites en cadeaus voor uw medewerkers. Soms kan het zo simpel zijn om uw personeel blij te maken door een personeelscatering te regelen die croissants en yoghurt voor het ontbijt organiseert of een bedrijfslunch catering op het werk verzorgt.

Buffet catering - Eatfirst cateringbedrijf Amsterdam

Volgens een recent onderzoek vond 41% van de respondenten dat het beste relatiegeschenk dat ze konden krijgen, eten op het werk was. Uit het onderzoek bleek ook dat 60% van de respondenten van mening was dat ze zich meer 'gewaardeerd en gewaardeerd' zouden voelen als ze eten op kantoor hadden.

Bedrijfscatering kan meer zijn dan eenmalig en een wekelijkse of dagelijkse aangelegenheid zijn

Pantry service - Eatfirst catering Amsterdam

Het goede nieuws is dat u niet de grootte van Facebook of Google hoeft te hebben, en het ook niet duur hoeft te zijn om bedrijfscatering voor uw werknemers te verzorgen. Of het nu gaat om een dagelijkse of wekelijkse kantoor gelegenheid die op uw werkplek wordt bezorgd, werkgevers kunnen veel voordeel halen uit het aanbieden van bedrijfscatering.

Office snacks -  Eatfirst corporate catering

Bedrijfscatering is ook verder geëvolueerd dan enkel evenementen. Met veel mensen die thuis werken, kan bedrijfscatering snack gezonde zorgpakketten te sturen naar iedereen die zich afzondert. Of zelfs een manier om een regelmatig gevulde voorraadkast of regelmatige personeelsmaaltijden plannen te houden.

Sterkere banden tussen medewerkers

Team lunches boost productivity - Eatfirst catering amsterdam centrum

Velen van ons zitten de hele dag voor hun computerscherm en negeren onze collega's tot lunchtijd. Uit een enquête van Seamless bleek dat 60% van de respondenten van mening was dat een door hun bedrijf aangeboden en georganiseerde teamlunch hen zou aanmoedigen om samen met hun collega's te eten.

Event catering Amsterdam -  Eatfirst catering idee

Gezamenlijke maaltijden zorgen voor een gespreksstarter en helpt collega's om elkaar te leren kennen.

Met een verschuiving naar een meer op samenwerking gerichte cultuur, zijn verzorgde personeelslunches een geweldige manier om banden tussen mensen op te bouwen en te versterken. Het aanbieden van gratis kantoor maaltijden kan ook conversaties en banden tussen collega's stimuleren die elkaar anders niet zouden ontmoeten. Caterde kantoor maaltijden kunnen ook creativiteit en nieuwe ideeën stimuleren waar uw bedrijf van kan profiteren.

Lunch delivery Amsterdam -  Eatfirst cateringbedrijf Amsterdam

Verhoogd moreel van werknemers

Eatfirst best food delivery amsterdam

Volgens Peapod was 67% van de respondenten met toegang tot gratis eten 'zeer' of 'zeer tevreden' met hun huidige baan. En wanneer werknemers gelukkig zijn en het moreel hoog is, stijgt hun productiviteit.

Dit kan resulteren in een lager verloop van uw personeel. Als de oplossing bestaat in het inzetten van een cateringteam om personeel lunches te verzorgen om het moreel van de werknemers te stimuleren en loyaliteit aan uw bedrijf op te bouwen, kan dit u op de lange termijn geld besparen.

Pantry service - Eatfirst catering Amsterdam

Verhoogde productiviteit.

Een gelukkige werknemer is een productieve werknemer en het verstrekken van gezonde kantoor catering kan leiden tot een betere concentratie, verbeterde focus en geheugen. Het werkleven kan completer zijn met leveringen van vers, kwaliteitsvoedsel van vriendelijk personeel bij uw lokale bedrijfscateraars.

Office catering Amsterdam

Onze vriendelijke cateringexperts zijn de beste van de lokale bedrijfscateraars in uw omgeving. EatFirst's platform heeft een gevarieerd aanbod van eenvoudige snack pakketten, tot sandwich lunches, sushi, hotdogs, vegetarische en veganistische opties en bovenal dessert en zelfs een margarita op een late avond. Er is iets voor elk evenement en om aan ieders dieet wensen te voldoen.

Retentie en talent aanwerving

Goede mensen vinden en aanwerven kan een uitdaging zijn en door uw HR-afdeling zo veel mogelijk extraatjes te geven, vergroot u uw kansen om het beste talent aan te trekken. Bovendien blijkt uit sommige studies dat het 6 tot 9 maanden salaris kan kosten om een nieuwe werknemer te vervangen, op te leiden en in dienst te nemen.

Best food delivery Amsterdam - Eatfirst catering

Een gezonder personeelsbestand

Het aanbieden van een gezonde catering op kantoor kan een win-win zijn voor u en uw werknemers. Wanneer uw werknemers gelukkig en gezond zijn, kosten ze uw bedrijf minder. Ze missen minder ziektedagen en zijn productiever. Het is zelfs zo dat werknemers met een ongezond dieet 66% meer kans hebben om minder productief te zijn in vergelijking met werknemers met een gezond dieet.

Werklunches kunnen u helpen gezonder te eten

Het aanbieden van een smakelijke, gezonde werklunch kan ook helpen het bewustzijn te vergroten en de basis te leggen voor gezond eten. Het kan het personeel er ook van weerhouden om slechte voedingskeuzes te maken en helpen bij gewichtscontrole en algemene gezondheid.

catering hapjes amsterdam -  Eatfirst catering

Team building

Sommige bedrijven spenderen duizenden euro's aan retraites, speurtochten, boomtop activiteiten en andere dure teambuilding oefeningen om te proberen hun werknemers betrokken te houden. Het goede nieuws is dat u niet veel geld en tijd hoeft uit te geven aan deze ingewikkelde activiteiten. In feite werken deze inspanningen vaak averechts, omdat werknemers ze misschien niet nuttig vinden en een hekel krijgen aan de tijd en energie die het evenement kost.

Lunch catering Amsterdam centrum -  Eatfirst

Bouw een sterker team door eten.

Wij hebben ontdekt dat de beste manier om intimiteit en een goede verstandhouding tussen personeel en management op te bouwen, door middel van eten is. Een teamlunch ten minste eenmaal per week is een geweldige manier om verbonden te blijven, de bedrijfscultuur te verbeteren en een sterker team op te bouwen.

Catering evenementen

Beginnen met een nieuwe baan kan ontmoedigend zijn, wennen aan het bedrijf en je collega's ontmoeten. Voor nieuwkomers zijn cateringevenementen een geweldige manier om meteen deel uit te maken van het team.

Het beste deel over personeel catering lunches is dat in tegenstelling tot teambuilding fysieke activiteiten een zekere mate van fitness of coördinatie kan vereisen, zitten en samen eten is gemakkelijk voor iedereen om aan deel te nemen. Van Mexicaanse tot Indiase catering, er zijn tal van kwaliteit en heerlijke keukens om elke week of maand te proberen die het team aanmoedigen om samen te eten.

Buffet catering Amsterdam -  Eatfirst catering servis

Personeel Lunches voor uw kantoor - EatFirst

Er zijn zoveel voordelen en aspecten te plukken door het verstrekken van bedrijfscatering in uw bedrijf, ongeacht de gelegenheid. Het is een betaalbare en stressvrije manier om uw werknemers te laten zien dat u hen waardeert en waardeert.

Om aan de slag te gaan of meer te weten te komen over het verzorgen van volledig verzorgde maaltijden voor uw werkplek, kijkt u naar een van de beste cateringbedrijf in Amsterdam en Nederland! Stuur een e-mail - orders.nl@eatfirst.com - naar de bedrijfscatering experts van EatFirst of vraag online een gratis offerte aan. U kunt ook navigeren door ons platform om onze selectie van cateraars in Amsterdam en Nederland te ontdekken, of bekijk onze blog sectie voor een aantal catering ideeën. 

Of het nu pizza catering, vegetarisch buffet, bbq catering, buffet catering, italiaanse catering, marokkaanse catering, surinaamse catering, kantoor lunch levering, ontbijt of ochtend thee, hebben we een breed scala van curated personeel lunch menu's en plannen om uw behoeften en budgetten voor Amsterdam Corporate Catering, of Rotterdam en Utrecht, hebben we geweldige opties Nederland breed.