Internationale Vrouwendag is het perfecte moment om de professionele vrouwen in uw leven te vieren. Of u nu iedereen wilt belonen voor hun harde werk en prestaties op uw werkplek, of de dag gewoon wilt herdenken voor het personeel, hier zijn enkele cateringideeën om Internationale Vrouwendag op het werk te vieren.

Wij streven ernaar de beste klantenservice te bieden en eten voor elke dieetwens. Wij bieden oplossingen op maat, dus aarzel niet om contact op te nemen door op onderstaande link te klikken, om een gratis offerte aan te vragen of voor vragen die u misschien heeft!

VRAAG HIER EEN GRATIS OFFERTE AAN

Wat is Internationale Vrouwendag?

8 maart viert de verwezenlijkingen van vrouwen op wereldschaal. De dag is een gelegenheid om op te roepen tot een gelijke behandeling van mannen en vrouwen en dankbaarheid te betuigen aan hen die er in de loop van de geschiedenis hun levensopdracht van hebben gemaakt, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

IWD wordt gevierd sinds het begin van de 20e eeuw en heeft tot doel de aandacht te vestigen op de verwezenlijkingen van meisjes en de vooruitgang op weg naar gendergelijkheid, en tegelijk de verschillen te erkennen die vandaag nog steeds bestaan.

Wanneer wordt Internationale Vrouwendag gevierd?

Internationale Vrouwendag vindt plaats op maandag 8 maart 2021. Het is elk jaar op dezelfde dag, opgericht door Clara Zetkin en werd voor het eerst gevierd in 1911 in Oostenrijk, Denemarken, Duitsland en Zwitserland.

Waarom zou je IWD op het werk vieren?

Internationale Vrouwendag draait om steun, eenheid en actie. Hoewel we een lange weg hebben afgelegd, zijn er nog steeds velen die dat niet zo zien voor zichzelf of hun dierbaren.  Bewustwording van de rechten van vrouwen en onrechtvaardige verschillen op de werkvloer, ook bij mannelijke collega's. Uw bedrijf op één lijn brengen met de strijd voor gendergelijkheid, het dichten van de loonkloof en het ondersteunen van vrouwen in leidinggevende posities zou een prioriteit moeten zijn voor uw bedrijf, niet alleen op 8 maart, maar in uw dagelijkse leiding.

hard maken voor vrouwenrechten en gelijkheid - EatFirst cateringbedrijf Amsterdam

Catering ideeën voor Internationale Vrouwendag

EatFirst is een van de toonaangevende bedrijfscateraars in Amsterdam die u helpt om uw volgende evenement voor uw team en collega's geweldig en probleemloos te laten verlopen via een online, gebruiksvriendelijk platform. Wij kunnen uw kantoor voorzien van catering in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Maak mensen bewust met iets speciaals dit jaar! Om uw vrouwelijke collega's en vrouwelijke werknemers te steunen, bekijk EatFirst's geweldige vrouwelijke cateraars, klaar om uw team samen te brengen voor IWD.

Bekijk de geweldige cateraars van Eatfirst, klaar om uw team samen te brengen voor IWD. Of ze nu worden gerund door vrouwen, of bereid zijn om de zaak te steunen, bekijk onze aanbevelingen voor u.

Drankjes & eten

Internationale Vrouwendag is het perfecte excuus om je team uit te nodigen voor een avondje borrelen en knabbelen. Proost op de vrouwen in je kantoor! Dit is altijd een leuke teambuilding ervaring en is een ongedwongen manier om ervoor te zorgen dat iedereen zich gewaardeerd en gezien voelt.

Mimosa Drink - Eatfirst Catering Amsterdam

Om vrouwen in de culinaire sector bij deze speciale gelegenheid te steunen, stellen wij u een aantal bedrijven voor die in handen zijn van vrouwen en waarvan u de catering zou kunnen verzorgen:

  • OH LA CHARLOTTE: Is eigendom van een vrouw, ze bieden catering, Frans gebak en op maat gemaakte taarten ook! Van eenhoorn verjaardagstaart, gebak, petit fours, eclairs, choux à la crème met craquelin (crackling soesjes) of hun handtekening Charlotte taart: noem maar op, ze maken het!
OH LA CHARLOTTE: ZACHTE CHOCOLADETAART - Eatfirst traiteur amsterdam
  • Mmoodwineandfood: is eigendom van een echtpaar, en ze zijn beroemd geworden om hun zelfgemaakte funboxen, zoals deze, gemaakt van een mix van zelfgemaakte chocolade, geleverd aan de deur van uw kantoor!
Mmoodwineandfood office catering - Eatfirst cateringbedrijf Amsterdam

Heb je iets anders in gedachten? Bekijk onze blog posts voor wat inspiratie en om meer te weten te komen over onze diensten! Neem contact op via email orders.nl@eatfirst.com of vraag hier een gratis offerte aan!

Hoe u deze dag ook wenst te vieren, wij helpen u graag! Eatfirst biedt een brede selectie van catering suggesties voor elke gelegenheid en smaak.