Het griezelige seizoen nadert. Het is tijd om Halloween te vieren door die sweet tooth te stillen, het kostuum van je favoriete personage te versieren en deel te nemen aan wat goede ouderwetse Halloweenpret op kantoor. Al met al kan het een geweldige kans zijn om je team dichter bij elkaar te brengen terwijl je samen een aantal leuke herinneringen creëert!

Hoe vier je Halloween op het werk?

Hier zijn een paar van onze beste manieren om Halloween op het werk te vieren die betaalbaar en leuk zijn, en het hele team zullen aanmoedigen om mee te doen.

1) Een leuk pakket voor iedereen! (zelfs degenen die WFH hebben)

Stuur ze een Halloween traktatiepakket! Dit kan een carve your own pumpkin kit bevatten, zoete traktaties, en meer griezelige verrassingen. Het is ook het perfecte Halloween cadeau voor je externe werknemers en stelt hen in staat om deel te nemen. 

2) Halloween macarons

Er gaat niets boven zoete, heerlijke traktaties om elke dag op te vrolijken en uw Halloween feest compleet te maken - vooral als u de bedrijfscultuur een boost wilt geven terwijl u snoep en andere lekkernijen uitdeelt voor 'trick or treating'.

Halloween Themed Macarons - Eatfirst office catering-min

3) Laat het Halloweenfeest op kantoor cateren

Het laten leveren van bedrijfscatering op uw kantoor is een eenvoudige en betaalbare manier om leuke dagen zoals Halloween te erkennen zonder productiviteit tijd te verliezen. Of u nu besluit tot een werklunch met vampier empanadas, een vegetarische mummie pizza catering, of u wilt gaan voor een spookachtige monster stemming dessert cookie levering, is er de juiste catering idee voor elk kantoor. Een bedrijfscateraar zal vaak cateringpakketten voor evenementen aanbieden, die u kunnen helpen de druk van uw rug te halen om de dag plezierig en soepel te laten verlopen. Wij kunnen u ook ondersteunen met aanbiedingen voor veganistische catering of andere speciale diëten.

Halloween themed catering - Eatfirst event catering-min

4) Spookachtige drankjes

Wil je het Halloween feest beginnen nadat je werk gedaan is? Bestel een cocktail catering en start de avond met een aantal griezelige drankjes zoals een Dracula Cherry Cocktail of een Green Sour Apple shot. 

5) Laat uw medewerkers zich verkleden voor Halloween

Moedig werknemers die iets spookachtigs willen aantrekken om Halloween te vieren aan om hun gang te gaan (zolang hun Halloween-kostuums maar respectvol zijn en niet beledigend voor anderen). Maar dwing ze er niet toe!

Je kunt er zelfs je eigen verkleedpartij van maken! Als u het griezelen tot na sluitingstijd wilt opvoeren, kunt u alcohol laten bezorgen, heerlijke hapjes laten serveren en een verkleedpartij of kostuumwedstrijd organiseren voor het hele kantoor. Zorg er wel voor dat het duidelijk is welke kostuums geschikt zijn voor op het werk.

Nog beter, je zou een wedstrijd en bieden prijzen zoals een betaalde lunch of cadeaubonnen voor de meest creatieve kostuum, grappigste kostuum, of engste kostuum om uw personeel te krijgen in de Halloween.

Leuke ideeën voor een kostuum op kantoor:

  • Draag alles zwart en knip witte cirkels en lijnen uit om op je shirt en broek te plakken om dominostukken te worden.
  • Vraag teamleden van uw afdeling om zich te verkleden als personages uit een van uw favoriete tv-shows/films.
  • Bevorder teambuilding door ze te coördineren om team kostuums met Halloween-thema te hebben.
  • Superhelden/supervillains! Een onproblematische klassieker.
  • Vampieren, heksen of spoken.
Halloween Costumes - Eatfirst Business catering-min

6) Versier het Halloweenfeest op kantoor

Je kunt de kantoorruimte gemakkelijk omtoveren tot een spookhuis of een grillige plek met Halloween decoraties. Met een paar nep spinnenwebben, wc-papier, papieren spoken en geesten heb je het kantoor in een mum van tijd omgetoverd voor het Halloweenfeest. Je kunt zelfs kleine lolly zakjes maken om op ieders bureau te leggen, gevuld met lekkere snoepjes.

Halloween Decorations - Celebrate Halloween in the Office Eatfirst-min

7. Halloween spelletjes voor op kantoor

Hieronder vindt u een aantal leuke Halloween-activiteiten om uw kantoor in de griezelige stemming te brengen. Of het nu gaat om een verkleedwedstrijd, een wedstrijd pompoen snijden of een leuk trivia spelletje, het is een geweldige teambuilding oefening die de mensen op het werk betrekt en in de feestelijke stemming brengt.

Trivia enge films

Een klassiek trivia-spel gaat nooit mis en is een van de beste manieren om Halloween te vieren. Test ieders kennis van de populairste horror- en thrillers!

Horror film marathon

Geen halloween seizoen is compleet zonder het organiseren van een filmmarathon van je favoriete horrorklassiekers zoals Friday the 13th, Nightmare on Elm Street of zelfs IT. Bovendien is het ook nog eens een geweldige teambuilding activiteit!

Bureau versieren wedstrijd

Haal ieders creatieve en competitieve geest naar boven met een griezelige bureau versierwedstrijd. Verzamel een panel van onbevooroordeelde juryleden en kijk wat de mensen hebben bedacht. U kunt de bureaus individueel beoordelen of uw teamleden samenbrengen voor de best versierde ruimte.

Kostuumwedstrijd

Kijk of je team het engste, creatiefste en meest out-of-the-box Halloween kostuum tevoorschijn kan toveren! Zorg voor een aantal beoordelingsrichtlijnen zoals engheid, uniekheid, inspanning en funniness en kijk wie de beste score behaalt!

Moord mysterie spel

Bouw de griezelige sfeer op met halloween thema muziek op de achtergrond terwijl je met je collega's moord mysterie spellen zoals Weerwolf speelt onder het genot van een drankje.

Halloween Office Games - Eatfirst corporate catering-min

Eatfirst - Enge goede catering

EatFirst heeft uw Halloween-evenement catering behoeften gedekt. Gebruik ons naadloze online catering platform om uw kantoor catering op tijd, vers en heerlijk geleverd te krijgen. Of u nu Halloween viert met een buffet, zoete lekkernijen, werklunch of ochtendthee of zelfs met een klein budget, het voeden van uw team is nog nooit zo eenvoudig geweest.