EatFirst is een toonaangevende cateringbedrijf in Amsterdam die u helpt uw volgende evenement voor uw team en collega's geweldig en probleemloos te maken via een online, gebruiksvriendelijk platform. Of u nu snacks wilt plannen voor een belangrijke vergadering, een dagelijks maaltijdplan voor uw team, of u wilt uw dag beginnen met een heerlijk ontbijt, wij hebben het voor u geregeld.

Ons primaire doel is om klantgericht te zijn, wij kopen in bij lokale restaurants die een gevarieerd menu aanbieden en ingrediënten van hoge kwaliteit gebruiken. We zorgen ook voor een snelle levering door het lokaal te houden en de zichtbaarheid te vergroten voor een kleinere maar heerlijke cateringdienst voor het voedselbureau.

Wij komen tegemoet aan alle dieetwensen, inclusief veganistische en vegetarische opties, evenals lactose-, zuivel-, en glutenvrije opties. Wat voor verzoek of behoefte u ook heeft, neem gerust contact met ons op, we beloven u binnen 2-24 uur te antwoorden met een oplossing op maat voor u.

VRAAG HIER EEN GRATIS OFFERTE AAN

Hier is een sneak peek van de verschillende diensten die wij aanbieden:

Corporate Catering and Office Lunch Healthy Salad and Salmon and Asparagus

Uw Kantoor Catering Amsterdam

  • BEDRIJFSCATERING: EatFirst dekt al uw zakelijke cateringbehoeften op één cateringplatform, van ochtendthee tot werklunches en functie-evenementen, en maakt online catering bestellen eenvoudig.
  • KEUKENBENODIGDHEDEN: Wist u dat uit onderzoek blijkt dat 66% van de werknemers erg blij is als er gezonde kantoorsnacks worden verstrekt? Eatfirst levert vers fruit, kantoormelk, gezonde snacks, voorraadkastbenodigdheden en andere artikelen. U kunt ook kiezen uit een verscheidenheid aan snackboxen - bestel een roterende selectie van verrukkelijke snacks online in enkele minuten. We kunnen ook met u samenwerken om de doos precies zo aan te passen als uw team wil, en overal in het Verenigd Koninkrijk leveren. Houd uw team gelukkig en gemotiveerd!
kitchen supplies, orange, healthy snacks, freshly prepared fruit catering needs
  • OFFICE LUNCH: Het is tijd om kantooreten en de traditionele lunchpauze te heroverwegen! Mensen hebben niet veel tijd voor hun pauze, en ze hebben nog minder tijd om hun lunch voor te bereiden. Wij geloven dat personeelsmaaltijden snel, gemakkelijk en betrouwbaar moeten zijn met een heerlijk resultaat. Daarom hebben we EatFirst's team lunch oplossing Oh My Lunch gecreëerd, een platform dat u toelaat om gepersonaliseerde terugkerende of eenmalige kantoorlunch menu's te browsen van onze collectie van cateraars, en online voedsel van hoge kwaliteit te bestellen waar uw team van zal houden. Waarom zou u het niet eens proberen?

Voor uw kantoor aan huis

  • LEVERING AAN HUIS: Kant-en-klare maaltijden, gezonde snacks, kruidenierswaren en vers fruit & groenten van lokale leveranciers, allemaal beschikbaar voor thuisbezorging.
  • SNACK BOXES: Laat lekkere en gezonde snacks thuisbezorgen bij uw medewerkers of bestel onze snackboxen voor op kantoor om de productiviteit en het welzijn van uw team te stimuleren.
  • VIRTUELE EVENEMENTEN: In plaats van evenementen te annuleren, ga virtueel door uw team thuiservaringen te bieden.
subs, dips, fresh pretzels and blueberries, strawberries in a nice picnic basket

Volg deze eenvoudige stappen om de perfecte bedrijfscatering te bestellen:

STAP 1: Vind bedrijfscatering bij u in de buurt

Bezoek onze website, vul uw afleveradres in, en maak een keuze uit de diverse bedrijfscatering partners in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. e hebben voor ieder wat wils en elke smaak! Filter op gelegenheid, keuken of dieet, op minimum afname, bezorgtarief, duurzaamheidsklasse en meer.

EatFirst UK corporate catering landing page to browse marketplace

STAP 2: U bepaalt waar en wanneer het aankomt

Verschillende Amsterdamse bedrijfscateraars hebben verschillende doorlooptijden, dus het is het beste om uw catering 1-2 dagen voor uw evenement te kiezen en te bestellen. We hebben echter ook bedrijfscateraars die uw bestelling binnen slechts 90 minuten kunnen verwerken en leveren.

Vergeet niet uw bestelling te labelen en notities toe te voegen voor een nog persoonlijker ervaring!

corporate catering examples catering london on eatfirst

STAP 3: Geniet van uw maaltijd

Nadat u uw heerlijke bestelling heeft ontvangen, kunt u genieten! Dankzij de eenvoudige verwerking en slechts één geconsolideerde factuur, hoeft u niet voor verrassingen te komen staan bij de facturering of andere follow-ups uit te zoeken. U vindt al uw factuurgegevens in uw profiel en u kunt zelfs aangepaste informatie toevoegen, zoals evenementtype en klantnaam, om u te helpen uw kantoorbudget eenvoudiger te beheren.

eatfirst header for invoice history tracking

STAP 4: Laat uw mening horen

We leren graag van de ervaringen van onze klanten, dus we verwelkomen elke positieve en negatieve feedback die u zou kunnen hebben. In de vorm van een google review of via email op support.uk@eatfirst.com, voel je vrij om contact met ons op te nemen om ons te helpen onze service te verbeteren!

Waarom zou u voor EatFirst kiezen?

Met EatFirst is het nog nooit zo eenvoudig geweest om uw voedselbehoeften te organiseren.

why eatfirst? best local corporate catering suppliers, eat better at work, delicious catering event services

Nog niet overtuigd? Niet genoeg tijd om via ons platform te bestellen? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op via email nikki.van.reems@eatfirst.com of VRAAG HIER EEN GRATIS OFFERTE, we beantwoorden met plezier al je vragen!