Als u op zoek bent naar een cateringbedrijf dat u in staat stelt om de juiste cateraar in uw omgeving te vinden voor alle prijsklassen, dan hoeft u niet verder te zoeken dan EatFirst. Het vinden van Amsterdamse catering voor alle soorten maaltijden is slechts een paar muisklikken verwijderd, dankzij ons online platform. En als u niet in Amsterdam bent, geen zorgen - wij cateren door heel Nederland!

Het maakt niet uit wat uw budget is, EatFirst heeft een bedrijfscatering oplossing voor je. We hebben een breed scala van voedsel opties om uit te kiezen, dus je bent zeker om iets te vinden waarvan iedereen in uw kantoor zal houden. Plus, ons online bestelsysteem maakt het gemakkelijk om uw bestelling te plaatsen en het te laten leveren aan uw deur.

Dus waarom wachten? Bestel vandaag nog bij EatFirst en ontdek hoe we van uw volgende bedrijfsevenement een succes kunnen maken!

1. Maak kennis met EatFirst

Bedrijfscatering gemakkelijk gemaakt

EatFirst is een toonaangevende alles-in-één bedrijfscatering platform om uw volgende evenement voor uw team en collega's geweldig en probleemloos te maken via een online, gebruiksvriendelijke site.. Of u nu snacks wilt cateren voor een belangrijke vergadering, een dagelijks maaltijdplan voor uw team, of uw dag wilt beginnen met een heerlijk ontbijt, wij hebben het voor u geregeld. 

Ontdek lokale catering servis

Ons belangrijkste doel is klantgericht te zijn. Wij kopen in bij lokale cateraars en restaurants  in Amsterdam en Nederland, om een gevarieerd menu aan te bieden met uitsluitend ingrediënten van hoge kwaliteit. Wij zorgen ook voor een snelle levering door het lokaal te houden.

Wij komen tegemoet aan alle dieetwensen, inclusief veganistische en vegetarische opties, evenals lactose-, zuivel-, en glutenvrije opties. Wat uw verzoek of behoefte ook is, neem gerust contact met ons op, wij beloven zo snel mogelijk te reageren met een op maat gemaakte oplossing voor u. 

Betrokken bij sociale initiatieven en duurzame praktijken

EatFirst streeft er niet alleen naar om van uw volgende catered event een memorabele gebeurtenis te maken, of het nu gaat om werklunches, desserts of de vrijmibo voor leuke cocktailparty's. We werken ook samen met leveranciers die zich inzetten voor meer milieuvriendelijke, duurzame cateringexperts.

Om deel uit te maken van een duurzame toekomst overleggen we met leveranciers over het gebruik van recyclebaar keukengerei en zorgen we ervoor dat alle artikelen van de cateraars op ons platform afkomstig zijn van lokale en doorgelichte Nederlandse bedrijven. Als onderdeel van dit milieu-initiatief werkt het team aan het faciliteren van best practices door onze leveranciers van bedrijfscatering te beoordelen op een aantal belangrijke criteria, een beoordeling die beschikbaar wordt gesteld aan klanten.

2. Hoe werkt EatFirst? 

EatFirst richt zich niet alleen op uw bedrijfscateringbehoeften en bedrijfsevenementen, maar biedt ook diensten aan voor voorraadkasten, personeelsmaaltijden plannen en thuiswerk workshops en pakketten.

Door simpelweg de details van uw evenement te kiezen, zoals het aantal mensen en het tijdstip, zullen suggesties van uw lokale cateringteams beschikbaar worden gesteld met een verscheidenheid om aan de cateringbehoeften van elk evenement te voldoen. Hier is een idee van de diensten die wij kunnen leveren: 

italiaanse catering, snackboxen met vers fruit, bbq catering, sandwiches voor de ochtendthee, marokkaanse catering, veganistisch of vegetarisch buffet, lunches voor een werkdag, en nog veel meer! Zo bent u voor elk bedrijfscateringevenement gedekt met de beste leveranciers van eten en drinken die er zijn. 

3. De voordelen van Eatfirst voor uw volgende bedrijfsevenement 

Wij maken de catering van uw evenement gemakkelijk en stressvrij met een toegewijde account specialist die ervoor zorgt dat uw volgende catered evenement een daverend succes wordt. Door ons voor het eten te laten zorgen, kunt u zich concentreren op het managen van het evenement en de locatie en het volgende bedrijfsevenement echt geweldig maken.

Als u een beetje een gids wilt over hoe u gelegenheden geweldig kunt maken, of het nu is om indruk te maken op klanten of voor uw werk familie, kunt u meer te weten komen over tips en overwegingen voor uw volgende bedrijfscateringevenement.

4. Probeer vandaag nog ons bedrijfscateringplatform

Waar wacht u nog op? Bekijk vandaag nog onze cateringopties, want wij zijn er om uw volgende kantoorlunch en elk evenement tot een evenement te maken met heerlijk en gevarieerd eten. In heel Nederland, van catering in Amsterdam tot Rotterdam, helemaal tot Utrecht. Ga verder dan eenmalige evenementen en bekijk onze opties voor regelmatige personeelsmaaltijden of -ontbijten en laat uw team zich binden door de liefde voor eten. 

Geef uw adres op, voeg filters toe volgens uw cateringbehoeften en u krijgt onmiddellijk enkele suggesties. Meer hulp nodig? Neem gerust contact op met ons team van experts op orders.nl@eatfirst.com